ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ENGLISH
Αρχική / Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

H Ommalite ιδρύθηκε το 1981. Για περισσότερα από 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση προϊόντων που έχουν σχέση με την Οφθαλμολογία καθώς και με την  επιστημονική-τεχνική υποστήριξη αυτών.

Από το 1981

Διαθέτει στην ελληνική αγορά οφθαλμολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που κατασκευάζεται από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους της Ευρώπης (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία), της Αμερικής (ΗΠΑ, Καναδάς) και της Άπω Ανατολή (Ιαπωνία, Κορέα), και διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ελέγχου που απαιτούνται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία (οδηγία 93/42/MDD – σήμανση CE).

Η εταιρία εξοπλίζει δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές, ιδιώτες γιατρούς, ιδρύματα παροχής υπηρεσιών υγείας, σε ολόκληρη τη χώρα.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών των πελατών μας. Από το σχεδιασμό του ιατρείου και την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού μέχρι την εγκατάσταση καθώς και την τεχνική και επιστημονική υποστήριξη μετά την πώληση.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Μοσχάτο Αττικής όπου λειτουργεί και έκθεση. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Βορείου Ελλάδας λειτουργεί υποκατάστημα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, με αντίστοιχη έκθεση, τμήμα πωλήσεων και τμήμα service.

Η εταιρεία διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για τη διακίνηση, εμπορία και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού κατά τα πρότυπα ΕΝ ISO 9001:2015ΕΝ ISO 13485:2016 και Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π οικ/1348/2004.

Οίκοι που αντιπροσωπεύουμε

Η Ommalite αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οφθαλμολογικούς κατασκευαστές από όλο τον κόσμο.